AKEDAŞ, Kahramanmaraş'taki bazı bölgelerde işletme ve yatırım faaliyetleri nedeniyle planlı elektrik kesintileri yapacağını duyurdu. Kesinti tarihleri:

  • 31 Aralık 2023, Pazar günü, saat 09.00'dan 15.00'e kadar, Onikişubat ilçesinin Oruç Reis ve Malik Ejder mahalleleri ile Batı Çevre Yolu'nun belirli bir kısmında elektrik kesintisi uygulanacak.

  • Aynı gün, 09.30 ile 14.00 saatleri arasında, Dulkadiroğlu ilçesinin Yavuz Selim Mahallesi ve Yeni Sanayi Sitesi'nde elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

  • 2 Ocak 2024 Salı günü ise, Onikişubat ilçesine bağlı Avşar Mahallesi'nde sabah 09.00'dan öğleden sonra 15.00'e kadar elektrik kesintisi planlanmaktadır.

    Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası: 2 Yaralı Kahramanmaraş'ta Trafik Kazası: 2 Yaralı

AKEDAŞ, kesintilerin planlandığı bölgelerde yaşayan sakinlerin ve işletmelerin gerekli önlemleri almaları tavsiyesinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi