Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen olayda, 17 yaşındaki bir genç kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından bıçaklandı.

Olay, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi çevresindeki bir parkta akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, parkta bulunan 17 yaşındaki genç, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

İl Jandarma Komutanlığından ‘Terör örgütüne darbe’ İl Jandarma Komutanlığından ‘Terör örgütüne darbe’

I M G 20250418 W A0001

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, saldırganın kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: Www.ajans344.com