20 Temmuz 1974'te Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Kıbrıs Barış Harekatı sonucunda Türk toplumunun hakları ve güvenliği teminat altına alınmış ve adaya bir süre barış ve huzur hâkim ol

Bugün Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıldönümü. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı kutlama törenleri için devlet erkanı adaya çıkarma yaptı.

Demirci: İnşallah Sezon Bittiğinde Kupa Kaldıracağız Demirci: İnşallah Sezon Bittiğinde Kupa Kaldıracağız

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca Kıbrıs Barış Harekatının 50’nci yıl dönümü kapsamında Jandarma bölgesinde ikamet eden Kıbrıs Gazileri, personeller tarafından ziyaret edildi.

Kıbrıs gazileri, 50 yıl önceki anılarını tekrardan yaşarken, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı personeline, gerçekleştirdikleri ziyaretler ve sundukları hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.