Anma Programı 5 Şubat’ta Milli İrade Meydanı’nda
Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Sarı’nın öncülüğünde organize edilen anma programı, 5 Şubat 2025 Çarşamba günü saat 11.00’de Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Programa, yerel yöneticiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların yoğun katılım göstermesi bekleniyor.
Etkinlik kapsamında, depremde hayatını kaybedenler için Kuran-ı Kerim tilaveti yapılacak ve dualar okunacak. Bunun yanı sıra, Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği ve Merdan Balıkçılık’ın katkılarıyla vatandaşlara sıcak balık ikram edilecek.
İbrahim Sarı: “Acılarımızı Paylaşarak Hafifleteceğiz”
Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı İbrahim Sarı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “6 Şubat depremleri, şehrimiz ve ülkemiz için derin bir yara bıraktı. Bizler, bu acıyı unutmamak ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmek adına bu anma etkinliğini düzenliyoruz. Hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, yakınlarına ve tüm vatandaşlarımıza sabır diliyoruz. Acılarımızı paylaşarak hafifletecek, birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğiz” dedi.
Depremin yıl dönümünde gerçekleştirilecek bu anlamlı etkinlik, felakette hayatını kaybedenlerin anısını yaşatırken, toplumsal dayanışmanın gücünü bir kez daha ortaya koyacak.