6 Şubat depremlerinden sonra hızla gelişen ve büyüyen Kahramanmaraş ta bir işletme daha açıldı.

Sebzede artan üretici fiyatları çiftçiye kazandırdı Sebzede artan üretici fiyatları çiftçiye kazandırdı

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi kuzey çevre yolunda bulunan Can Kuruyemiş Hizmete açıldı ve işletme sahibi Ümmet Can Ramazan ayı dolayısıyla yaptıkları kampanyalardan bahsetti.

Ümmet Can; “Allah’ın izniyle açılışımızı yaptık. Ramazana özel kampanyalarımız var, belli bir miktarda alışveriş yapan müşterilerimize yarım kilo, Hurma, Lokum yada kahve isteğe göre hediye ediyoruz.  Kampanyamız ramazan boyunca devam edecek” dedi.

Ümmet Can; 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet dilerim. Bu Lokasyon da böyle bir işletmenin eksik olduğunu düşünerek açmaya karar verdik. bütün vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz.

Kaynak: www.ajans344.com