AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı, İl Başkanları Toplantısı’nda Yerini Aldı AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı, İl Başkanları Toplantısı’nda Yerini Aldı

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun onayıyla Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanlığı görevine getirilen Kayıran’ın öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, İl Teşkilatı yöneticileri ve partililer katıldı.

“Türkiye Genelinde Teşkilatlanmış Bir Parti Durumundayız”

Partinin teşkilatlanma sürecine dair bilgi veren Kayıran, Anahtar Parti’nin 28 Ekim’de kuruluşunu gerçekleştirdiğini ve kısa sürede büyük bir yapılanma sağladığını belirtti. Şu ana kadar 72 ilde il başkanlarının atandığını ve 9 ilde adayların belirlendiğini kaydeden Kayıran, 60 ilin siyasi kuruluşunun Yargıtay tarafından onaylandığını ifade etti.

Parti olarak 22 Mart itibarıyla 40 il kongresini tamamlayacaklarını vurgulayan Kayıran, nisan ayında yapılacak büyük kurultayla birlikte Anahtar Parti’nin seçimlere girme hakkını elde edeceğini duyurdu. Kahramanmaraş özelinde de teşkilatlanma sürecinin hızla devam ettiğini belirten Kayıran, 11 ilçeden 6’sında kongrelerin tamamlandığını, Pazarcık ilçesinin ise resmi işlemler nedeniyle sürecin ilerleyen döneminde kongresini gerçekleştireceklerini söyledi.

Anahtar Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı’nın tam kadro katıldığı toplantıda, partinin yerel ve ulusal düzeydeki politikaları ile gelecek hedefleri kamuoyuyla paylaşıldı.

Kaynak: www.ajans344.com