Pınarbaşı Çınaraltı Restoranında düzenlenen programda Yılın Basın Medya Ödülleri, Yılın Hekimi, Yılın Organ Nakli Koordinatörü ve Yılın Belediye Başkanı olmak üzere 4 kategoriye ödülleri takdim edildi.
“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHRAMANMARAŞ’TA UZUN ZAMANDIR YAPILAMAYAN İŞLERİ BAŞARDI”
Ödül töreninde yılın belediye başkanı ödülüne layık Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç adına ödülü almak için kürsüye çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Encümeni Muharrem Erantepli, “KABÖDER’e çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç adına bu plaketi almaktan gurur duyuyorum. Sivil Toplum Örgütleri ve KABÖDER ile her konuda yardımlaştı” dedi.
Yılın Farkındalık Ödüllerinden, Yılın Hekimi Ödülünü almak için sahneye çıkan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinden Organ Nakli Hocası Profesör Doktor Mehmet Fatih Yüzbaşıoğlu, “Bu ödüle layık görüldüğüm için KABÖDER’e teşekkür ederim” dedi.
Ödül töreninde, Yılın Organ Nakli Koordinatörü ödülünü Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Organ Nakli Koordinatörü Dilek Soylu aldı.
“BU ÖDÜLÜ EKİP ARKADAŞLARIM ADINA ALIYORUM”
Yılın Basın Medya Ödülleri kategorisinde ödüle layık görülen Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi adına ödülü almak için sahneye çıkan Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mesut Tuğrul, “Diyaliz alanında çok haberler yaptık. Bundan dolayı mahkemelerimiz devam ediyor. Bizler haklı olduğumuza inanıyoruz. Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi olarak organ nakline çok büyük destekler verdik. Bu ödülü ekip arkadaşlarım adına alıyorum” şeklinde konuştu.
Yılın Basın Medya Ödülleri kategorisinde ödüle layık görülen AKSU TV adına Nesibe Hançer, Baykut Medya adına İbrahim Baykut, Maraş Ana Haber Gazetesi adına Kenan Onaran, Maraş Fısıltı gazetesi adına Ali Keklik, Maraş Bölge Gazetesi adına Abdurrahman Akbaba, ödüllerini aldılar.
HABER-FOTO: MERT POLAT